Kitten info

 

Beschikbaar

Dit kitten zoekt nog 'personeel' neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit kitten, let op! we houden geen kitten vast zonder aanbetaling.

Optie
Betekent dat iemand een aanbetaling wilt doen, maar de aanbetaling is nog niet binnengekomen. Indien de aanbetaling niet binnen 7 dagen ontvangen is, zal het kitten weer beschikbaar komen.

Gereserveerd
Dit kitten heeft een nieuw huisje gevonden. Iemand heeft een aanbetaling gedaan, dit kitten is niet meer beschikbaar.

Onder Evaluatie
Betekent dat het kitten voorlopig niet beschikbaar is omdat we eerst zelf willen kijken hoe het zich zal ontwikkelen en eventueel opgenomen kan worden in ons eigen fokprogramma. U mag ten alle tijden vrijblijvend informeren want het is mogelijk dat het kitten over enige tijd alsnog beschikbaar komt.

Blijft
Betekent dat we dit kitten aanhouden voor ons eigen fokprogramma.

 

Wij houden u via onze site op de hoogte van onze planningen en reeds geboren nestjes. De kittens zullen tijdens de geboorte en de eerste weken van hun leven opgroeien in een speciaal voor onze katten ingerichte hoek. Op deze manier houden we het zo rustig mogelijk en krijgen de kittens alle aandacht die ze nodig hebben van hun moeder, eventueel 1 andere poes en natuurlijk van ons. 

Mocht u interesse hebben in een kitten mag u ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Indien er kittens beschikbaar zijn kunt u uw voorkeur aangeven.

Als een kitten door u gereserveerd word houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen van uw kitten en sturen u regelmatig nieuwe foto's toe. Als de kittens aangesterkt zijn en op onderzoek uit willen mogen ze kennis maken met de andere katten in huis. Ook mogen de kittens de rest van het huis verder ontdekken. Op deze manier leren ze alle dagelijkse geluiden en gewoontes kennen. De kittens zullen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben. Verder zijn er voldoende klim en klautermogelijkheden verdeeld over het huis. 

Vanzelfsprekend kunt u ook uw kitten komen bezoeken (op afspraak). Bezoeken van de kittens kan vanaf de leeftijd van minimaal 4 a 5 weken. We vragen u op deze dag geen andere cattery's te bezoeken. 

Wij verkopen onze kittens uitsluitend met een koopcontract. Wij vertrouwen er dan ook op dat u zich aan de voorwaarden van het koopcontract blijft houden. Vanzelfsprekend zullen wij ook aan onze voorwaarden blijven voldoen, ook staan wij na de koop van uw kitten voor u klaar mochten er vragen zijn voor de rest van haar of zijn leven. Wij zijn altijd bereid u te helpen indien dit mogelijk is.

Onze katten zijn normaal getest op HCM, PKD/ CIN en PK-def. Tevens zijn ze negatief getest op FIV en FeLV. Onze katers zijn normaal getest op PRA-b.

Meerdere malen per jaar doen wij ook ontlastingstesten. Onze dieren zijn Negatief getest op parasieten en flagalaten waaronder onder andere giardia, tritrichomonas en coccidiose vallen. Tevens was de uitslag op het coronavirus negatief wat inhoud dat wij geen uitstoters van het virus hebben.

Wij zouden het erg leuk vinden wanneer de nieuwe eigenaren in contact met ons blijven zodat we weten hoe het met het kitten gaat. Ook vinden we het erg leuk wanneer we zo nu en dan foto’s doorgemaild krijgen zodat we de verdere ontwikkelingen kunnen volgen.

Ons fokdoel is het fokken van gezonde, goed gesocialiseerde, wild uitziende kittens met een goed en lief karakter, goede bouw en een mooie en contrastrijke vacht in de kleuren bruin, zilver en sneeuw spotted / rozetted en marble. Daarnaast richten wij ons op de charcoal bengaal in diverse kleuren.

Bij reservering van een kitten als huisdier vragen wij een aanbetaling van € 350,- Voor een fokdier vragen wij een aanbetaling van € 500,- Bij latere annulering van uw gereserveerde kitten geven wij geen aanbetaling terug. Deze aanbetaling wordt op het verkoopcontract vermeld.

Wij plaatsen geen kittens of volwassen dieren bij mensen die hun katten los buiten laten lopen. Hiervoor zijn verschillende redenen bijv. diefstal, oplopen van ziekten (bijv. FIV & FeLV), gewond raken, een aanrijding en nog vele dingen die wij ten alle tijden willen voorkomen voor onze kittens. Mocht u toch willen dat u kat buiten komt, is een katenren of een afgeschermde tuin of balkon wel een vereiste.

Indien er geen kittens beschikbaar zijn op het moment, kunnen we u op onze wachtlijst plaatsen. Bij geboorte van onze kittens, krijgen mensen op de wachtlijst voorrang. Heeft u vragen over ons (de cattery), de planning, onze kittens, of wilt u op de wachtlijst komen dan kunt u contact met ons opnemen, de wachtlijst is geheel vrijblijvend.


Kittens worden uitsluitend verkocht vanaf de leeftijd van 13 a 16 weken.

Kittens worden alleen verkocht met stamboom

De kittens worden verkocht met contract

De kittens worden voor 2x ingeent

Kittens worden zijn vrij van wormen en andere parasieten.

De kittens worden gechipt.

De kittens worden grootgebracht op rauwe voeding.


© Cattery One in a Million.  


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Nieuws - News

**


Interesse in een toekomstig kitten? Bekijk onze planning en of meld u vrijblijvend aan voor onze wachtlijst en ben als een van de eerste op de hoogte.


aanmelden voor onze wachtlijst


Benieuwd naar onze planning?..


Onze Planning


Hier vind u de combinaties terug die wij graag aan u willen laten zien dit jaar.


Let op.. plannen kunnen gewijzigd worden en is daarom onder voorbehoud.
Voor meer info of onze wachtlijst kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Like & volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

               

Cattery One in a Million

Promoot je pagina ook

© Cattery One in a Million. Niets van deze website mag gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming